Menu

Tuinen algemeen

Als hovenier zijn wij sterk in het leveren van maatwerk. Dit komt voort uit de persoonlijke aanpak bij elk project. Ons motto is; kan niet bestaat niet!

Of dat u nu een klein of een groot budget heeft wij zorgen voor een passende oplossing. Door samen te werken met gespecialiseerde bedrijven kunnen wij in samenwerking al uw vragen omtrent tuin verzorging en of aanleg realiseren. Of u nu een kleine aanpassing wil hebben of een totale renovatie of aanleg van uw tuin wij zorgen voor een passende oplossing. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren.

Ons doel is het creëren van balans tussen mens en zijn omgeving waarin wij u willen inspireren en passioneren voor flora en fauna. Dit kan zijn op een klein balkon in een tuin maar ook op een groot terrein.

Van Lienden Groenprojecten

Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u vragen of wilt u meer weten over Van Lienden Groenprojecten bel dan gerust naar bovenstaande nummer of mail naar info@vanliendengroenprojecten.nl of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Ga naar contact