Menu

Tuin ontwerp

Het belang van een goed tuinontwerp is dat er een balans bestaat tussen vormen, functies en beplanting. Een tuin met een goede balans blijft ten alle tijden inspirerend ondanks dat de functies veranderd kunnen worden in der loop der tijd. Een voorbeeld hiervan is dat een zitkuil een vijver wordt of een gedeelte van een border een zandbak. De basis en of balans van het ontwerp blijft het zelfde maar de functies veranderen met de gebruiker mee.

Om een tuin met een goede balans en basis te ontwikkelen word er eerst grondig geïnventariseerd wat de wensen, eisen en toekomstverwachtingen zijn. Na het definiëren van de opdracht wordt er een ontwerp gemaakt. Als het ontwerp goed is gekeurd door de opdrachtgever zal het ontwerp zo nodig technisch uitgewerkt worden. Na het berekenen van de kosten van de tuin wordt gezamenlijk met de klant regelingen getroffen voor het realiseren van de opdracht. Dit kan geheel door ons worden uitgevoerd maar het is ook mogelijk om samen de tuin aan te leggen. Ook alleen een advies,ontwerp of het leveren van tuinproducten bestaat tot de mogelijkheden.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte opgesteld voor het ontwerp en of beplantingsplan. Wij zijn en werken met diverse tuin en landschapsontwerpers.

Van Lienden Groenprojecten

Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u vragen of wilt u meer weten over Van Lienden Groenprojecten bel dan gerust naar bovenstaande nummer of mail naar info@vanliendengroenprojecten.nl of maak gebruik van het onderstaand contactformulier.

Ga naar contact